Sunday, 27 October 2013

Saya Kembali

Haii guyzz and Assalamualaikum ,

Harini saya kembali semula selepas tidak menupdate blog selama 4 hari or 5hari sbb saya pergi lawatannn di Kuala Lumpur & Singapuraa haha , just for laugh, tak la Kuala Lumpur and Melaka ! Excited , macam tak pernah pergi kan ? Haha! Nak tengok pic ? Wait ....



dari kanan Hanin , Ainin , Me , Amirah , Ajiq , Eiman and Tamlikho ...That's pic at the zooo .. And ni satu lagi



Takkan lah nak terang 1 by 1 kan ? Hha ! tu ahli ahlinye ;) Ramai kan ?
Ade banyaklagi tapi takkan lah nak update , and yang paling famous kiteorang main at Foam Factory ..Macam bebudak?



And ni haiwan haiwan yang ade di Zoo Melaka tapi tak banyak







Okay lah sampai di situ ye .. Bye , Good Nightzzz


1 comment:

Azira Khairudin said...

Maaf ganggu, jom join GA ni :) 1K Giveaway By Cik Arnab Terima kasih ^^

Copyright © All Right Reserved | NurAwatif| Design by BudakVanilla